Acasă Actualitate Cercetat penal chiar daca nu stia ca se plimba cu camionul furat

Cercetat penal chiar daca nu stia ca se plimba cu camionul furat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani, cetăţean ucrainean, a intrat în atenţia autorităţilor din ţara noastră după ce s-a ales cu dosar penal pentru “tăinuire”.

Omul a încercat să intre în România prin Punctul de Trecere al Frontierei Siret, aflându-se la volanul unui autocamion marca MAN.



Conform autorităţilor la controlul de frontieră, bărbatul a prezentat documentele personale de identitate şi ale autovehiculului, ocazie cu care s-a constatat în urma verificărilor efectuate prin organele specializate, faptul că autocamionul este semnalat ca fiind furat din Rusia.

“Cetăţeanul ucrainean a declarat poliţiştilor de frontieră că el este angajat ca şofer la o firmă de transport din Ucraina, iar autocamionul aparţine firmei respective, prin urmare nu cunoaşte provenienţa acestuia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

Cu toate acestea, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autocamionul a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version