Medicul urgentist Bogdan Bondaru va prelua funcția de purtător de cuvânt al SCJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Medicul primar urgentist Bogdan Bondaru va prelua de la data de 1 iunie funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județeand de Urgență Suceava.

Actualul purtător de cuvânt al SCJU Suceava, dr. Dan Teodorovici, a anunțat că începând cu data de 1 iunie 2024, funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava va fi preluată de Bogdan Bondaru, medic primar Medicina de Urgență, ca urmare a decizie sale de a demisiona din această poziție.

„Din motive personale, am decis să rămân angajat al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava doar pe baza unui contract de gărzi. Menționez că, situația dată respectiv demisia, este o decizie personală, care nu a fost influențată în niciun mod de colaborare mea cu conducerea unității medicale sau a UPU”, a precizat dr. Dan Teodorovici.

El a subliniat că în virtutea bunei colaborări, a decis să susțină în continuare activitatea profesională a unității sanitare, prin menținerea contractului de gărzi deținut.

„În acest mod înțeleg să vin în sprijinul colegilor mei, susținându-i în desfășurarea activității curente”, a precizat dr. Dan Teodorovici.    


Intră acum și în grupul de