Si-a ucis sotia cu un topor si apoi s-a spanzurat. Vezi in ce localitate din judetul Suceava s-a petrecut tragedia


Intră acum și în grupul de

Scene de groază pentru o femeie de 40 de ani din comuna Şaru Dornei, judeţul Suceava, au avut loc miercuri dimineaţă, după ce aceasta a fost martora uciderii soacrei sale.

Femeia împreună cu socrul ei şi cu victima, în vârstă de 69 de ani, se aflau la o stână situată pe raza localităţii, într-un loc numit „Tăieturi”.

Conform datelor puse la dispoziţie de către anchetatori, femeia care a anunţat şi Poliţia, mulgea oile în jurul orei 08:00, când brusc a auzit-o pe soacra ei strigând, iar în momentul în care s-a uitat să vadă despre ce e vorba, l-a observat pe socrul ei, în vârstă de 71 de ani cum o lovea pe victimă cu un topor.

Îngrozită de imaginea văzută femeia a luat-o la fugă şi nu s-a mai oprit decât la Postul de Poliţie din Şaru Dornei, unde a povestit totul agenţilor de serviciu. Imediat aceştia s-au deplasat la faţa locului, dar a fost prea târziu.

Lângă stână, zăcea corpul fără viaţă al bătrânei care prezenta o plagă profundă în zona gâtului, iar bărbatul se spânzurase de primul copac pe care l-a întâlnit, fiind găsit la circa 10 metri distanţă de locul faptei.

„Fiind efectuată necropsia, doctorul legist a concluzionat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unei hemoragii externe consecutiv unei plăgi tăiate cu secționarea coloanei vertebrale cervicale iar decesul bătrânului a fost violentă şi s-a datorat unei insuficiențe respiratorii acute, consecutiv unei asfixii mecanice prin spânzurare”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.


Intră acum și în grupul de