Si-a ucis sotia cu un topor si apoi s-a spanzurat. Vezi in ce localitate din judetul Suceava s-a petrecut tragedia

Scene de groază pentru o femeie de 40 de ani din comuna Şaru Dornei, judeţul Suceava, au avut loc miercuri dimineaţă, după ce aceasta a fost martora uciderii soacrei sale.

Femeia împreună cu socrul ei şi cu victima, în vârstă de 69 de ani, se aflau la o stână situată pe raza localităţii, într-un loc numit „Tăieturi”.

Conform datelor puse la dispoziţie de către anchetatori, femeia care a anunţat şi Poliţia, mulgea oile în jurul orei 08:00, când brusc a auzit-o pe soacra ei strigând, iar în momentul în care s-a uitat să vadă despre ce e vorba, l-a observat pe socrul ei, în vârstă de 71 de ani cum o lovea pe victimă cu un topor.

Îngrozită de imaginea văzută femeia a luat-o la fugă şi nu s-a mai oprit decât la Postul de Poliţie din Şaru Dornei, unde a povestit totul agenţilor de serviciu. Imediat aceştia s-au deplasat la faţa locului, dar a fost prea târziu.

Lângă stână, zăcea corpul fără viaţă al bătrânei care prezenta o plagă profundă în zona gâtului, iar bărbatul se spânzurase de primul copac pe care l-a întâlnit, fiind găsit la circa 10 metri distanţă de locul faptei.

„Fiind efectuată necropsia, doctorul legist a concluzionat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat unei hemoragii externe consecutiv unei plăgi tăiate cu secționarea coloanei vertebrale cervicale iar decesul bătrânului a fost violentă şi s-a datorat unei insuficiențe respiratorii acute, consecutiv unei asfixii mecanice prin spânzurare”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.