Doi suceveni, bagati la racoare de politisti. Acestia se sustrageau executarii pedepselor primite


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reuşit într-o singură zi să găsească şi să trimită în arest doi suceveni care se sustrăgeau executării pedepselor cu închisoarea primite din partea instanţelor de judecată.

Primul sucevean este din oraşul Siret, judeţul Suceava şi a fost condamnat la o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Având în vedere mandatul de executare al pedepsei închisorii, poliţiştii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Siret, au reușit identificarea şi reţinerea acestuia pe raza comunei Bălcăuți, satul Ratoș. Aici, omul se ascundea la domiciliul concubinei sale.

Tot pe parcursul zilei de miercuri, dar în jurul prânzului, cel de-al doilea sucevean arestat a căzut în mâna organelor de ordine din întâmplare.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control a circulaţiei pe bulevardul din localitate, au oprit pentru control un autoturism, condus de un localnic, ocazie cu care pe locul din dreapta faţă a fost identificat H.Elvis, de 28 ani, din oraşul Frasin, urmărit din luna mai a anului trecut, fapt pentru care s-a procedat la reţinerea acestuia şi conducerea la sediul poliţiei.

Tânărul are mandat de executare a pedepsei închisorii încă din 27.05.2010 emis de Judecătoria Săveni, judeţul Botoşani, fiind condamnat la 4 ani închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Ambele persoane au fost încarcerate în arestul I.P.J. Suceava urmând a fi trimişi către Penitenciarul Botoşani.


Intră acum și în grupul de