Daniel Ungurian, alături de Lucian Harșovschi: Am încredere ca Lucian este cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pentru că are experiență în administrație, a demonstrat că este implicat și că este omul soluțiilor


Intră acum și în grupul de

Daniel Ungurian s-a născut și a crescut în Suceava, este licențiat în filologie, dar și în Drept și a absolvit studiile de masterat în domeniul Dreptului Penal și Criminalistică.

În prezent lucrează în cadrul unei firme private de publicitate.

“Sunt un om de cuvânt și apreciez oamenii de caracter. Suceava este orașul în care am trăit și vreau să trăiesc în continuare și locul unde mi-ar plăcea să trăiască și copiii mei, de aceea mă voi implica pentru a face tot ceea ce depinde de mine, pentru binele locuitorilor municipiului Suceava!

Am încredere ca Lucian este cel mai potrivit pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pentru că are experiență în administrație, a demonstrat că este implicat și că este omul soluțiilor și cred cu tărie ca are determinarea necesară pentru a dezvolta orașul nostru, precum și a îmbunătăți calitatea vieții.

Pe 9 iunie votăm Lucian Harșovschi și echipa!”

Lucian Harșovschi a spus că îi mulțumește acestuia pentru încredere.

„Îi mulțumesc lui Daniel pentru încrederea acordată. Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”, a declarat Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de