De rasul lumii. Doi soti din Radauti, judetul Suceava, au fost goliti de bunuri in timp ce aranjau florile din fata casei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de luni, pe raza municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, când cele două victime, o femeie de 59 de ani şi soţul acesteia, au ieşit în jurul prânzului să cureţe straturile de flori situate pe trotuarul ce trece prin faţa casei lor.

Nu s-au gândit că poate să se întâmple ceva rău, asa că au lăsat atât poarta de acces în curte şi uşa locuinţei larg deschise. Imediat, momentul a fost speculat de hoţi care au intrat în casă profitând de faptul că victimele nu aveau clădirea în câmpul vizual.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, hoţii au lucrat fără a fi deranjaţi de nimeni timp de aproape o oră. „Persoanele rămase deocamdată necunoscute au pătruns pe poartă în curte şi apoi în locuinţă unde au răvăşit bunurile din bucătărie, dormitor şi parterul casei de unde au sustras importante sume de bani precum şi bijuterii din aur”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Mai exact, hoţii au plecat şi cu 1.000 de euro, 2.350 de lei, grivne ucrainene şi lei moldoveneşti precum şi bijuterii din aur în greutate de circa 400 de grame, valoarea totală a prejudiciului depăşind suma de 40.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de