Flutur: Incepe schimbarea la fata a judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că în judeţul Suceava încep marile proiecte, reamintind de cel de modernizare, reabilitare şi extindere a reţelelor de apă-canal în valoare de 120 de milioane de euro, dar şi cel de construcţie a depozitelor ecologice de deşeuri.

El a anunţat că groapa ecologică de la Moara urmează să fie finalizată la mijlocul lunii august şi că, pentru a fi funcţională, este nevoie de instalarea unei staţii de epurare şi a uneia de colectare a levigatului, acestea urmând să fi construite în urma organizării unor licitaţii în acest sens.

Totodată, preşedintele CJ Suceava a arătat că 90 la sută dintre primăriile din judeţ au în derulare mai multe proiecte de drumuri sau aducţiuni de apă sau canalizare.

El a spus că la proiectele de dezvoltare a satului românesc cele 40 de primării din judeţ au trecut de procedura de achiziţie şi urmează să înceapă lucrările.

„Din această toamnă începe schimbarea la faţă a judeţului. Majoritatea localităţilor vor fi transformate radical în următorul an”, a mai spus Flutur.


Intră acum și în grupul de