Furt de cablu telefonic in miez de noapte in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Hoţii de cupru au dat iar o lovitură importantă joi noapte în judeţul Suceava. Mai exact, este vorba despre un furt de cablu semnalat, în jurul orelor 01:30 pe reţeaua Suceava – Mitocu Dragomirnei.

Iniţial, angajaţii de la telefonie au primit mai multe sesizări cu privire la imposibilitatea accesării serviciului, neştiind ce s-a întâmplat, iar când s-au deplasat pentru remedierea defecţiunilor, au observat că telefoanele nu aveau cum să meargă pentru că lipsea pur şi simplu cablul.

Cercetările efectuate de către poliţişti au stabilit că persoane rămase deocamdată necunoscute au sustras la adăpostul întunericului peste 70 de metri de cablu de pe stâlpii înalţi de 6,5 m din apropierea DJ 208 care asigură reţeaua de telefonie pe reţeaua Suceava – Mitocu Dragomirnei.

Poliţiştii încearcă la această oră să dea de urma hoţilor, făcând cercetări extinse chiar şi la casele din apropiere şi din Mitoc încercând pe cât posibil recuperarea prejudiciului care se ridică la valoarea de peste 5.000 de lei.


Intră acum și în grupul de