Flacari pe DN 17, in judetul Suceava. Traficul rutier a fost blocat pentru mai bine de jumatate de ora (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Traficul rutier de pe una dintre principalele artere de circulaţie din judeţul Suceava, DN 17, Suceava – Vatra Dornei, a fost întrerupt luni dimineaţă, mai bine de jumătate de ora, după ce un autotren încărcat cu celuloză a fost cuprins de flăcări.

Imediat, a fost dată alarmă către pompieri, în ajutor sărind Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei cu o autospecială, pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la tir-ul, marca Volvo, aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Frumosu, aflat pe raza comunei Poiana Stampei, DN17, Km 118 + 400.

La sosirea pompierilor, ardea violent capul tractor al TIR-ului, existând pericolul de propagare la remorcă, care era încărcată cu celuloză, dar din fericire pompierii au reuşit lichidarea flăcărilor înainte de a ajunge la încărcătură.

În urma incendiului au ars elementele combustibile ale capului tractor, în proporţie de 90%, degradându-se partea din faţă a remorcii şi aproximativ 20% din marfă (celuloză).

„Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, dar pompierii au salvat remorca şi marfa încărcată în autotren”, ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată din cadrul ISU Suceava.

Incidentul a determinat şi blocarea circulaţiei rutiere pe DN 17, după mai bine de jumătate de oră, aceasta fiind reluată pe o singură direcţie de mers.


Intră acum și în grupul de