Spectacol pe cinste, dat duminica noapte de patru frati in Adancata, judetul Suceava. In loc de aplauze, tinerii s-au ales cu dosare penale


Intră acum și în grupul de

Duminică noapte, comuna suceveană Adâncata a fost scena pentru o piesă de teatru pe care patru fraţi din localitate, certaţi cu legea, au interpretat-o sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma scandalului tinerii alegându-se cu dosare de cercetare penală.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orelor 22:30, agenţii Postului de Poliţie Adâncata au fost sesizați prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că frații P. Florin, de 27 ani, P. Sebastian, de 25 ani și P. Radu, de 19 ani, din localitate l-au agresat pe gestionarul unui bar pentru că nu a mai vrut să le dea de băut.

La fața locului, s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Suceava și agenţii ai Posturilor de Poliţie Adâncata şi Hânțești, care au aplanat starea conflictuală și au înmânat citațiile procedurale celor trei bătăuşi.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt din cadrul Biroului de presă al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun, „în timp ce se întorcea spre municipiul Suceava, la ora 23.44, echipa operativă a fost din nou anunțată despre faptul că cei trei frați au atacat cu pietre casa paznicului comunal distrugându-i geamurile de la ferestre și acoperișul din azbest”.

Organele de ordine au făcut cale întoarsă, iar în timp ce efectuau cercetarea la fața locului, au fost anunţate că scandalul continuă. Aceiași suspecţi împreună cu al patrulea frate, P. Tudor, de 21 ani, au atacat cu pietre și locuința bărbatului care nu a mai vrut să le dea de băut, distrugându-i geamul termopan de la o fereastră și acoperișul din tablă.

Dându-şi la un moment dat seama de ceea ce au putut face, tinerii au hotărât continuarea circului în speranţa că mai pot salva ceva din prostiile comise. În acest sens, „suspecţii, care se aflau la domiciliu, și-au distrus în prezența poliţiştilor și a altor martori, ferestrele și ușile casei, precum și porțiuni din gard, în încercarea de a înscena faptul că ar fi fost la rândul lor atacați la domiciliu de alte persoane”, ne-a declarat Bogdana Crăciun.

Pentru calmarea celor patru fraţi, a fost solicitat în sprijin și un echipaj din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă Suceava, iar în ciuda reprezentaţiei oferite de cei patru fraţi, în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.


Intră acum și în grupul de