Vasile Rîmbu, replică fermă pentru Ion Lungu: Vom respecta dorința de schimbare, exprimată prin vot


Intră acum și în grupul de

Primarul ales al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu, președinte al organizației municipale PSD Suceava, a răspuns ferm lui Ion Lungu că nu are de gând să-i propună nicio colaborare pentru că va respecta dorința de schimbare exprimată prin vor.

Vasile Rîmbu a constatat că nici nu s-au încheiat bine alegerile locale și s-a trecut pe tărâmul speculațiilor.

„Din respect pentru toți alegătorii, țin să le mulțumesc pentru prezența masivă la vot și să-i asigur că nu-i voi dezamăgi, rămânând fidel dezideratului „Facem Suceava bine!”, cu echipa de consilieri PSD,  dar și cu cele ale altor partide”, a spus Vasile Rîmbu.

În ceea ce privește majoritatea de constituit în Consiliul local a arătat că este prematur să se pronunțe și a subliniat că până la preluarea oficială a mandatelor mai sunt trei luni, timp în care el cu echipa PSD se va gândi la o formulă de guvernare locală care să performeze, să producă satisfacție și confort locuitorilor acestei urbe.

„Deocamdată nu s-au luat decizii în privința posturilor de conducere ale Primăriei Suceava, dar îi asigur  pe suceveni că vom respecta dorința de schimbare, exprimată prin vot. Dincolo de euforia victoriei, pregătim măsurile care să răspundă doleanțelor lor. În plus, am toată încrederea că administrația actuală va asigura aplicarea măsurilor necesare unui nou început și că Suceava nu va fi abandonată unor interese personale sau de grup”, a transmis, cu prețuire, primarul ales al Sucevei, Vasile Rîmbu.

Rîmbu a fost nevoit să transmită un mesaj ferm după ce primarul în exercițiu, Ion Lungu, a spus că așteaptă să i se propună funcția de city-manager ca să-și poată duce proiectele la finalizare și a vorbit de o majoritate PSD-PNL în Consiliul Local Suceava și viceprimar al PNL.


Intră acum și în grupul de