Gala Absolvenților de Gimnaziu (Promoția 2020-2024) la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”


Intră acum și în grupul de

Miercuri, începând cu ora 13.00, sala de conferințe a Hotelului Gerald’s din Rădăuți a găzduit un eveniment deosebit pentru elevii de gimnaziu de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”. Gala Absolvenților, dedicată promoției 2020-2024, a fost un prilej de sărbătoare și recunoaștere a eforturilor depuse de elevi pe parcursul celor patru ani de studiu.

Activitatea a fost moderată cu eleganță de doamna profesoară de limba română Halip Beatrice, dirigintele clasei a VIII-a. Evenimentul a debutat cu intonarea imnului academic „Gaudeamus igitur”, creând o atmosferă solemnă și emoționantă.

Domnul profesor Puiu Adrian Nicolae, directorul instituției, a felicitat elevii pentru rezultatele obținute, îndemnându-i să își continue eforturile cu perseverență și încredere. Performanțele elevilor la concursuri și olimpiade au fost evidențiate de doamna profesoară Lăzărescu Luminița, director adjunct al colegiului, fiecare elev primind aplauze binemeritate din partea asistenței.

Echipa managerială a colegiului, alături de reprezentanta companiei Egger, doamna Chifan Alina, a acordat premii și distincții speciale elevilor merituoși. Printre acestea, Premiul „Eudoxiu Hurmuzachi” a fost oferit șefilor de promoție, Vicol Claudiu și Puiu Albert. Diploma de merit „Ion Nistor” a fost acordată elevilor Ionesi Alexandra și Chirilă Andrei pentru medii generale de peste 9.90, iar diploma de merit „I.G. Sbiera” a fost oferită elevilor Vicol Claudiu, Ionesi Alexandra și Puiu Albert pentru media generală 10 obținută la sfârșitul clasei a VIII-a.

Discursurile emoționante ale elevilor premiați, Vicol Claudiu, Puiu Albert și Ionesi Alexandra, au fost răsplătite cu aplauze. O tradiție specială a fost transmisia cheii generației către elevul Simota Ioan, care a mulțumit pentru onoarea primirii acestui simbol al performanței.

Eleva Ionesi Alexandra a mulțumit profesorilor pentru dăruirea și pasiunea depusă în educația lor, iar părinții, prin doamna Pirckmayer Magdalina, au exprimat recunoștința lor profundă. Discursul doamnei diriginte Halip Beatrice a fost o evocare emoționantă a anilor de studiu, urmată de „ultima strigare a catalogului”, un moment plin de umor și duioșie.

Evenimentul s-a încheiat cu proiecția unui film al generației, care a rememorat momentele frumoase din cei patru ani de studiu. Fotografia de grup finală, alături de lansarea baloanelor, a simbolizat speranțele și planurile de viitor ale absolvenților.


Intră acum și în grupul de