Act de razbunare personala, oprit de jandarmii suceveni. Vezi aici despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Un gest de răzbunare personală făcut de o persoană rămasă deocamdată necunoscută către o societate privată de pază şi protecţie a fost oprit de către jandarmii suceveni, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona centrala din municipiul reşedinţă de judeţ.

Astfel, conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă din cadrul IJJ Suceava, marţi dimineaţă, în jurul orelor 02.10, membrii patrulei de jandarmi auto care executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în zona centrală din municipiul Suceava au observat, pe strada Mitropoliei din localitate, un autoturism de fabricaţie străina căruia îi ardea una dintre roţi. Focul începea să se propage spre restul maşinii iar jandarmii, folosindu-se de stingătorul din dotarea autovehiculului de serviciu, au stins flacăra şi au efectuat verificări la faţa locului.

„În urma acestor verificări, s-a constatat că autovehiculul aparţine unei societăţi specializate de pază şi protecţie, iar în imediata apropiere a fost găsit un recipient din plastic ce conţinea un lichid care prezenta caracteristicile unei substanţe inflamabile. Existând suspiciunea unei posibile incendieri, a fost sesizată echipa operativă din cadrul I.P.J. Suceava care a sosit la faţa locului şi a preluat cercetările în vederea identificării cauzelor incendiului”, ne-a mai declarat maior Iulian Şveduneac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.


Intră acum și în grupul de