Thermonet va suspenda temporar furnizarea apei calde în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Furnizarea de apă caldă în municipiul Suceava va fi sistată săptămâna viitoare, a anunțat, joi, operatorul local Thermonet SRL.

Compania a fost informată că SC Bioenergy Suceava SA, producătorul local de energie termică, va opri producerea agentului termic pentru prepararea apei calde menajere în perioada 26.06.2024 – 29.06.2024. Această întrerupere este necesară în vederea realizării unor lucrări urgente de reparații în instalațiile proprii, având ca obiectiv prevenirea avariilor majore în timpul sezonului rece următor.

„Ca urmare a lipsei agentului termic de la sursa de producere, SC Thermonet SRL va fi nevoită să suspende temporar furnizarea apei calde menajere în municipiul Suceava”, arată compania.

Thermonet își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură beneficiarii de agent termic din sistem centralizat că echipa de intervenții va depune eforturi pentru ca durata de remediere să fie cât mai scurtă, iar reluarea furnizării apei calde menajere să se realizeze imediat după finalizarea reparațiilor .


Intră acum și în grupul de