Acasă Actualitate Patru persoane ranite in tot atatea accidente petrecute pe parcursul zilei de...

Patru persoane ranite in tot atatea accidente petrecute pe parcursul zilei de luni in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Primul incident a fost semnalat odată cu venirea dimineţii pe raza localităţii Baia. Chiar dacă era de abia ora 06:05, un şofer de 36 de ani din comună, cu o alcoolemie de 0,61mg/l alcool pur în aerul expirat nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu stâlpul porţii de acces în curtea unui imobil.

“În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane de sex feminin de 30 de ani, pasageră în autovehicul”, ne-a comunicat Biroul de presă al IPJ Suceava.



În jurul prânzului, un alt accident a avut loc în municipiul Rădăuţi, pe strada Mărăşeşti, când o şoferiţă de 35 de ani nu a respectat semnificaţia indicatorului Stop şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o persoană de sex masculin de 35 ani, din localitate.

“În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei de 58 ani, din municipiul Rădăuţi, pasageră în autoturismul lovit. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care şoferiţei i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar celălalt conducător auto a refuzat recoltarea pe motive medicale declarând că ulterior va prezenta documente medicale justificative”, a declarat insp. Bogdana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava.

Tot luni, odată cu lăsarea serii, alte două incidente rutiere au avut ca rezultat rănirea a doi copii, o fetiţă de doar trei anişori şi un băiat de şapte ani. Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, micuţa a fost lovită după ce, fiind lăsată nesupravegheată, a pătruns brusc pe carosabil de după un autoturism staţionat pe partea stângă a drumului, iar băiatul în timp ce se plimba cu bicicleta.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version