Clădirea principală a Serviciului Pașapoarte Suceava intră în renovare. Activitatea cu publicul se va desfășura în spațiile reabilitate


Intră acum și în grupul de

Proiectul “Renovare integrată – consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava”, promovat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), intră într-o nouă etapă de dezvoltare.

Lucrările de construire și amenajare a corpurilor de clădire C1 și C2, amplasate în curtea din spatele sediului principal al serviciului situat în municipiul Suceava, pe strada Petru Rareș nr. 70, au fost finalizate. Începând cu data de 8 iulie a.c., activitatea de lucru cu publicul se va desfășura în noile spații special amenajate, menținând același program de funcționare.

Simultan, vor demara lucrările de reabilitare a corpului principal de clădire, conform proiectului.

Proiectul de renovare, finanțat prin Componenta C5 – VALUL RENOVĂRII, AXA 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1 – RENOVAREA INTEGRATĂ (CONSOLIDARE SEISMICĂ ȘI RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ) – Cod proiect C5-B1-21, este implementat de Instituția Prefectului – Județul Suceava. Proiectul este promovat în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1/1.


Intră acum și în grupul de