Trei tineri au fost implicati in ultimele 20 de ore in accidente de circulatie petrecute pe aceeasi sosea


Intră acum și în grupul de

Doi tineri cu vârstele de 23 şi 24 de ani au scăpat ca prin urechile acului, după ce maşina cu care se deplasau a fost implicată într-un grav accident de circulaţie.

Conform datelor oferite de către IPJ Suceava, băieţii se deplasau cu maşina, în jurul orei 01:22, în afara municipiului reşedinţă de judeţ, pe DN 29A. La un moment dat, şoferul de 23 de ani, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns în şanţul de pe marginea dreaptă a drumului, a lovit un copac din afara părţii carosabile după care s-a răsturnat.

Ca prin minune, atât conducătorul auto cât şi pasagerul din dreapta acestuia au scăpat doar cu răni uşoare.

Nu la fel de norocos a fost un alt tânăr de 33 de ani care a fost victima unui accident de circulaţie petrecut tot pe DN 29A, la ieşirea din municipiul Suceava. Bărbatul este din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani, iar în apropiere de aceeaşi zonă ca în primul caz, a pierdut controlul autoturismului la volanul căruia se afla a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un şofer de 50 ani, din oraşul Salcea. În urma impactului, tânărul a suferit răni grave, fiind preluat de un echipaj de la ambulanţă, mai informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de