Servicii Atlassib: cinci ore de asteptare in soare pentru a pleca in Italia


Intră acum și în grupul de

Un incident neplăcut care în orice ţară civilizată ar fi fost taxat imediat a avut loc în autogara municipiului reşedinţă de judeţ pe parcursul zilei de vineri.

Aproape 40 de persoane au fost nevoite să aştepte in jur de cinci ore, în soare, pentru a avea posibilitatea până la urmă de a urca în autocarul rezervat pentru plecarea în Italia. O mare parte dintre călători erau veniţi tocmai din Iaşi pentru a efectua această cursă, astfel că pentru ei drumul va fi o adevărată aventură.

Iniţial, oamenii ajunşi în staţia Atlassib din cadrul autogării sucevene nu au primit nici o înştiinţare despre întârziere, dar când călătorii au început să întrebe tot mai des reprezentanţii firmei despre ce se întâmplă şi de ce se întârzie plecarea, aceştia au ridicat neputincioşi din umeri.

Într-un târziu, o parte dintre nemulţumiţi au fost invitaţi să intre în sala de aşteptare a autogării care s-a dovedit deodată mult prea mică pentru a adăposti toate persoanele, iar firma răspunzătoare de întârzierea prelungită a oferit apă minerală adulţilor şi sucuri pentru copii.

Până la urmă a venit din partea Atlassib şi o explicaţie pentru aşteptarea prelungită spunandu-li-se călătorilor că tot necazul a venit după ce a fost efectuată inspecţia autocarului înainte de plecarea în cursă, constatându-se că acesta prezintă o defecţiune, astfel că s-a luat decizia remedierii acesteia în garajele de la Suceava pentru a preîntâmpina alte neplăceri pe parcursul drumului.

După cinci ore de aşteptare, autocarul trebuind să pornească în cursă în jurul orelor 11:00, oamenii au fost îmbarcaţi şi au pornit către patria latinităţii.


Intră acum și în grupul de