Acasă Actualitate Doua gospodarii in flacari sambata si duminica in urma incendiilor pornite de...

Doua gospodarii in flacari sambata si duminica in urma incendiilor pornite de la instalatia electrica


Intră acum și în grupul de

Primul incendiu a fost semnalat în municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, sâmbătă la miezul nopţii pentru stingerea flăcărilor intervenind Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu ajutorul a trei autospeciale.

După două ore de luptă cu flăcările pompierii militari au reuşit lichidarea focului dar flăcările au distrus casa de locuit şi bucătăria de vară a gospodăriei, iar conform datelor oferite de Birouzl de presă din cadrul ISU Suceava, „din primele cercetări efectuate la faţa locului stabilindu-se că totul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect”.



Al doilea incendiu a fost anunţat în localitatea Suceviţa, judeţul Suceava, duminică la orele 05:40 pentru stingerea lui deplasându-se la faţa locului Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu trei autospeciale împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Suceviţa.

În ciuda intervenţiei prompte focul nu a putut fi stins decât după aproape trei ore flăcările distrugâng casa gospodarilor şi o anexă aflată în apropiere.

Ca şi în primul caz instalaţia electrică a fost suportul producerii incendiului prin efectului termic al curentului electric produs la un cablu defect.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version