Acasă Actualitate Soferita cu permis de Italia, autoarea unui accident mortal în apropierea localitatii...

Soferita cu permis de Italia, autoarea unui accident mortal în apropierea localitatii Fantana Mare, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 33 de ani din comuna Trifeşti, judeţul Iaşi, „se bucură” de atenţia poliţiştilor după ce a fost autoarea unui accident rutier pe parcursul nopţii de joi spre vineri.

Conform cercetărilor efectuate de organele abilitate, în jurul orei 22:00, femeia, posesoare a permisiâului de conducere categoria B, eliberat de autorităţile din Italia în 2006, se deplasa pe DN 2, în afara localităţii Fântâna Mare, moment în care l-a surprins şi accidentat mortal pe un tânăr de 24 de ani din comuna Slatina.



Victima încerca să traverseze şoseaua după ce tocmai sărise dintr-un atelaj hipo condus de un băiat de 17 ani care, în urma verificării cu aparatul etilotest, se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătoarea auto a fost testată şi ea, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri noapte în jurul orelor 21:30 dar pe DJ 208B, în interiorul localităţii Siminicea, un bărbat de 59 ani, din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava, s-a ales cu leziuni serioase în timp ce se deplasa către domiciliu cu căruţa proprietate, înregistrată la Primaria Dumbrăveni. La un moment dat însă calul s-a speriat, iar căruțașul s-a dezechilibrat și a căzut din coșul căruței.

Căruţaşul prezenta halenă alcoolică, însă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version