Hot de pavele prins de jandarmii suceveni la miezul noptii


Intră acum și în grupul de

Vineri în jurul orei 00:30 în timp ce executau serviciul de ordine şi siguranţă publică în municipiul Suceava, membrii unui echipaj de jandarmerie au prins un hoţ de pavele în apropierea staţiei pentru mijloace de transport în comun „ Bazar” de pe strada Calea Unirii.

Iniţial jandarmii au observat o persoană care transporta cu un căruţ metalic mai multe pavele iar când a fost luat la întrebări s-a stabilit că bărbatul are 56 de ani, este din municipiul reşedinţă de judeţ şi sustrăsese un număr de 33 de pavele de piatră de culoare gri, care fuseseră demontate şi depozitate pe marginea străzii Calea Unirii de către societatea care efectuează lucrări de reabilitare a sistemului de iluminat public.

Om cu spirit de gospodar, bărbatul încărcase pavelele într-un căruţ cu intenţia de a le transporta la domiciliu şi de a le valorifica ulterior, însă a fost oprit de jandarmi iar bunurile sustrase au fost restituite societăţii în cauză.

Suceveanului i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de