Acasă Actualitate Femeie de 65 de ani violata în propria casa în Drăguseni, judetul...

Femeie de 65 de ani violata în propria casa în Drăguseni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 65 de ani din comuna Drăguşeni, judeţul Suceava, a trăit un episod de coşmar din viaţa ei după ce un bărbat din aceeaşi localitate a violat-o în propriai casă.

Incidentul s-a petrecut pe parcursul nopţii dintre luni şi marţi când înfierbântat de dorinţa de a întreţine relaţii sexuale a tăbărât cu forţa peste biata femeie în casa acesteia. Văzându-se înăuntru omul şi-a lovit de mai multe ori victima pentru a fi mai convingător după care a violat-o.



Femeia şi-a revenit deabia a doua zi dimineaţă când a sunat la Secţia de Poliţie nr.1 Bogdăneşti povestind tot ce a păţit organelor de ordine.

Cercetările effectuate de către poliţişti au dus repede la identificarea autorului fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani din comună. “În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, faţă de G.Costel fiind dispusă începerea urmăririi penale şi luându-se măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, fiind introdus în arestul IPJ Suceava şi urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă” ni s-a transmis printr-un comunicat din partea Biroului de presă al IPJ.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version