Un sofer mort si alti trei raniti, in urma unui accident in care au fost implicate patru tiruri, la intrare in Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Joi, în jurul prânzului, la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ, dinspre Pătrăuţi, a avut loc un accident rutier în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alte trei persoane au fost rănite.

Nu mai puţin de patru autotrenuri au fost implicate într-o tamponare în lanţ în urma căreia a rezultat şi patru victime, toţi şoferii tirurilor, una dintre ele pierzându-şi viaţa.

În urma incidentului, la faţa locului, a fost solicitată prezenţa unui echipaj ISU astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu modulul SMURD format din ambulanţă şi autospeciala de descarcerare, precum şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

„Ajunşi la faţa locului, pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri – balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi, concomitent cu descarcerarea din cabină a şoferului decedat, în vârstă de 23 ani. Un alt şofer de 42 ani a fost preluat de echipajul SMURD şi, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

Celorlalţi doi conducători auto răniţi li s-a acordat primul ajutor medical de către lucrători ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ulterior refuzând transportul la spital.

Din primele date obţinute de poliţişti în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive şi a distanţei păstrate necorespunzător în trafic.


Intră acum și în grupul de