Acasă Actualitate Bataie in parcul Sipote, intre angajatii de la intretinerea domeniului public

Bataie in parcul Sipote, intre angajatii de la intretinerea domeniului public


Intră acum și în grupul de

Doi angajaţi de la întreţinerea domeniului public s-au luat la bătaie, pe parcursul zilei de marţi, în parcul Şipote din municipiul reşedinţă de judeţ, în timp ce împreună cu alţi colegi de-ai lor efectuau lucrări de întreţinere a spaţiului verde şi a gardului viu din parcul sucevean. Scandalul se pare că a pornit de la o motocositoare.

În urma bătăii, unul dintre lucrători în vârstă de 39 de ani, din comuna Fântânele, judeţul Suceava, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” stabilindu-i-se ca prim diagnostic „pierderea acuităţii vizuale ochi stâng prin agresiune”.



Fiind anunţaţi poliţiştii aceştia au demarat cercetările stabilind că bărbatul a fost lovit de un coleg de 46 de ani din comuna Drăgoieşti, cu pumnul în ochiul stâng, ocazie cu care s-a declanşat o hemoragie.

„La o cercetare mai amănunţită a leziunilor suferite de partea vătămată, medicul specialist a stabilit că organul vizat (ochiul stâng) era fiziologic nefuncţional de acum trei ani, pierderea văzului fiind veche, dar victima a rămas internată în secţia de oftalmologie a Spitalului Judeţean Suceava pentru intervenţie chirurgicală, iar având în vedere faptul că agresiunea a avut loc în timpul serviciului s-a luat legătura cu lucrători din cadrul I.T.M. Suceava, competenți în cercetarea evenimentului”, ne-a declarat ofiţerul de relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version