Acasă Actualitate Dragoste cu nabadai, joi seara, in municipiul Suceava

Dragoste cu nabadai, joi seara, in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Cadrele Poliţiei municipiului Suceava au fost nevoite să intervină, joi seară, pentru a calma un localnic supărat că femeia pe care a pus ochii nu este interesată de el.

Incidentul a avut loc în jurul orelor 19:00, când femeia l-a găsit pe bărbatul supărat chiar în curtea gospodăriei proprii şi a chemat în ajutor organele de ordine.



Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 48 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, s-a dus la locuinţa femeii de 35 de ani şi văzând că aceasta nu este acasă s-a pus pe aşteptat.

Când femeia s-a întors la domiciliu nu a fost fericită de vizita primită şi „i-a cerut bărbatului să plece, moment în care acesta a devenit agresiv ameninţând-o pe victima aflată în prezenţa copiilor minori, cu un cuţit ce îl avea asupra sa. Reclamanta s-a refugiat în locuinţă alertând Poliţia, iar agresorul a lovit în geamurile de la casă cu pumnul şi cuţitul, reuşind spargerea câtorva dintre ele”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version