Si tu poti castiga cu Iulius Mall, un bilet la concertul SCORPIONS, sau SMOKIE! Afla aici cum


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava oferă şansa fanilor săi de pe Facebook să îi vadă şi să îi asculte live pe artiştii preferaţi, informează departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, între 27 septembrie şi 5 octombrie 2011, 6 admiratori ai mall-ului sucevean Iulius pot câştiga bilete la cele mai tari concerte ale toamnei. Alături de prieteni, rude sau parteneri de viaţă, aceştia pot merge la spectaculoasele show-uri SCORPIONS şi SMOKIE. „Astfel, 12 persoane au asigurat accesul la concertele organizate pentru inaugurarea Cluj Arena, de la începutul lunii octombrie.

Câştigătorii campaniei „Unde mergem după shopping?” sunt declaraţi fanii Iulius Mall Suceava care primesc cele mai multe voturi după ce postează o fotografie alături de persoana cu care doresc să meargă la concert. Votarea se va încheia pe data de 5 octombrie, la ora 10.00. Doi din cei 6 câştigători vor merge, însoţiţi de cine doresc, la concertul SCORPIONS din data de 8 octombrie 2011, iar ceilalţi 4 vor intra în arena de la Cluj împreună cu persoanele apropiate pe care le-au ales pentru concertul SMOKIE din data de 9 octombrie”, explică reprezentanţii Iulius Mall.

Cu Iulius Mall ajungi în preajma artiştilor favoriţi! Regulamentul şi detalii despre campania „Unde mergem după shopping?” pe www.iuliusmall.com, contul Iulius Mall Suceava de pe Facebook sau la Centrul Info.


Intră acum și în grupul de