Acasă Actualitate Batrani de 70 de ani s-au injurat si batut pentru o bucata...

Batrani de 70 de ani s-au injurat si batut pentru o bucata de pamant


Intră acum și în grupul de

Injuriile reciproce, aruncate şi pe fondul „curajului” oferit de consumul de băuturi alcoolice au băgat două persoane în spital pe parcursul unei singure zi după ce de la vorbe jignitoare s-a trecut reprede la pumni şi picioare.

Unul dintre incidente s-a petrecut pe un câmp de pe raza comunei Horodniceni, judeţul Suceava, avându-l ca protagonişti pe doi bătrâni de 71 şi respectiv 72 de ani din localitate. Cercetările efectuate de agenţii Secţiei de Poliţie Rurală nr.7 Mălini au stabilit că cel mai bătrân dintre eroi a ajuns la spital după ce bărbaţii, după ce au consumat câteva pahare cu alcool, s-au luat la bătaie între ei în urma unor neînţelegeri cu privire la o suprafaţă de teren.



Cel de-al doilea caz a avut loc chiar pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, în zona parcului de pe strada Cuza Vodă din cartierul Burdujeni.

Un tânăr de 23 de ani din Suceava, a devenit victima unei agresiuni după ce a fost bătut de doi vecini de-ai săi.

Poliţiştii au stabilit că cei în cauză și-au adresat cuvinte jignitoare reciproc, fapt ce a degenerat într-un conflict spontan iar pe timpul altercației ce a urmat victima a fost lovită de mai multe ori de celelalte două persoane cu pumnii și picioarele.

Până la urmă toţi trei au fost sancţionaţi de poliţişti cu amendă în cuantum de 400 lei fiecare pentru deranjarea ordinii şi liniştii publice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version