A lovit un copilas aflat intr-un carucior pe trecerea de pietoni si a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un copilaş de doar 2 ani şi 11 luni a scăpat ca prin minune, după ce a fost lovit din plin de o şoferiţă pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava. Accidentul a avut loc marţi după-amiază, pe Bdul. George Enescu, după producerea incidentului tânăra demarând în trombă fără a se uita înapoi.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că şoferiţa, care deţine permis de conducere din anul 2003, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni lovind un cărucior împins de o femeie de 33 de ani care era angajată în traversarea străzii. Căruciorul, în care se afla o fetiţă de doi ani şi 11 luni, a zburat pur şi simplu la aproximativ trei metri de trecerea de pietoni, răsturnându-se.

Ca prin minune, micuţa nu a suferit leziuni deoarece era asigurată în căruţ cu centurile de prindere.

„Conducătoarea auto a plecat imediat de la locul producerii evenimentului rutier, fără a anunța poliția și fără a discuta cu mama fetiței. Identificată ulterior, şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și a fost condusă la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. Cercetările sunt continuare de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Suceava urmând să se dispună procedural”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de