Peste 80.000 de vizitatori la cea de-a III-a editie a Targului de toamna „Produs în Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Peste 80.000 de persoane au venit în week-end la cea de-a treia ediţie a târgului „Produs în Bucovina”, organizat pe esplanda Iulius Mall, estimează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, sucevenii nu au ţinut cont de vremea de afară şi au venit în număr foarte mare pentru a degusta şi cumpăra bunătăţi pregătite natural după reţetele originale de la ei de acasă. Bucatele au fost pe gustul tuturor, astfel că, în cele trei zile de târg, s-au vândut cantităţi impresionante de fructe, preparate din carne, brânzeturi şi bunătăţi de patiserie.

„Preşedintele Consilului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a catalogat manifestarea ca fiind un succes, arătând că la cea de-a treia ediţie a Târgului << Produs în Bucovina >> de la Iulius Mall au expus 35 de producători din industria alimentară, 4 producători de legume-fructe, 2 crescători de albine, 12 producători de preparate din carne, 9 de lapte, 3 de patiserie şi numeroşi meşteşugari”, se arată în comunicat.

Sursa citată mai precizează că atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută cu dansuri şi cântece populare interpretate de Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu”, precum şi de artişti îndrăgiţi de folclor precum Sofia Vicoveanca, Margareta Clipa, Laura Lavric, George Finiş şi mulţi alţii.

Târgul de toamnă „Produs în Bucovina” este o manifestare organizată de Asociaţia „Produs în Bucovina” şi de Consiliul Judeţean Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de