Acasă Actualitate Lasat fara masina chiar de nepotul in varsta de 16 ani

Lasat fara masina chiar de nepotul in varsta de 16 ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 61 de ani comuna Voitinel, judeţul Suceava, a rămas fără autoutilitara proprietate personală după ce i-a fost furată din garaj chiar de nepotul său în vârstă de 16 ani.

Incidentul a avut loc pe timpul nopţii de duminică spre luni, când, potrivit rezultatelor anchetei derulate de poliţiştii chemaţi să cerceteze furtul, nepotul părții vătămate, care nu posedă permis de conducere, a pătruns prin efracție în garajul imobilului în construcție, unde se afla parcată maşina, a pornit autovehiculul şi a plecat liniştit la volanul acestuia până într-un cătun din comuna Voitinel, judeţul Suceava.



Ajuns aici, autoutilitara a fost preluată de altă persoană, un prieten de-al minorului, în vârstă de 21 de ani, care l-a condus până în satul Voievodeasa, din comuna Sucevița, unde a întors autovehiculul. Pe drumul de întoarcere însă, spre comuna Marginea, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în albia pârâului Suceviţa avariind autoutilitara.

Incidentul nu i-a impresionat pe cei doi tineri care au continuat să conducă autovehiculul implicat în accident, doar explozia unei roţi de pe dreapta spate făcându-i să oprească.

„Cei doi au abandonat autovehiculul cu portierele deschise şi cheia de pornire în contact, după care s-au deplasat în localitatea de domiciliu”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, care a adăugat că „cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version