Acasă Actualitate Spectacol folcloric marca PDL, de Hramul comunei Adancata

Spectacol folcloric marca PDL, de Hramul comunei Adancata


Intră acum și în grupul de

Seria acţiunilor sociale şi culturale demarate de filiala locală a PDL Adâncata cu sprijinul deputatului democrat-liberal, Ioan Bălan, a continuat miercuri seară cu un spectacol folcloric prilejuit de hramul comunei sucevene.

Potrivit preşedintelui PD-L Adâncata, Viorel Cucu, democrat-liberalii din Adâncata sunt angrenaţi în ultima vreme într-o serie de acţiuni sociale şi culturale, spectacolul organizat la Căminul cultural de hramul comunei înscriindu-se pe această linie. „În ultima perioadă, noi, democrat-liberalii din Adâncata împreună cu domnul deputat Ioan Bălan am desfăşurat mai multe acţiuni de sprijinire a familiilor nevoiaşe din localitate însă ne-am gândit ca de hramul comunei să înveselim oamenii cu un spectacol folcloric de calitate. Şi nu am greşit întrucât spectacolul a avut mare succes. Săptămâna viitoare vom face o acţiune pentru locuitorii satului Feteşti”, a declarat Viorel Cucu.



El a arătat că Ansamblul “Ciprian Porumbescu” împreună cu îndrăgitul interpret Aurel Tămaş au oferit cetăţenilor din Adâncata, pe parcursul a peste trei ore, un adevărat regal artistic, la care au participat şi preşedintele PD-L şi al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, vicepreşedintele de la judeţ, Ion Lungu, secretarul general adjunct al PD-L Suceava, Cristi Creţu, liderul judeţean al tinerilor democrat liberali, Lucian Harşovschi.

Liderul PD-L Adâncata a mai ţinut să sublinieze că deputatul Ioan Bălan a donat o sumă de bani Şcolii Generale cu clasele 1-4 din satul Feteşti pentru procurarea antigelului necesar funcţionării centralei termice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version