Peste 100 de participanti la Concursul Interjudetean de Grafica pe Calculator „Culorile toamnei”, desfasurat la Palatul Copiilor din Suceava


Intră acum și în grupul de

Concursul Interjudeţean de grafică pe Calculator „Culorile toamnei” desfăşurat în cadrul palatelor copiilor din ţară, inclusiv la cel din Suceava, s-a bucurat şi în acest an de participarea în concurs a peste 100 de copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani.

„Acest concurs se adresează copiilor ce activează în cadrul cercurilor de informatică din cluburile şi palatele copiilor din ţară. Scopul activităţii este acela de a creşte capacitatea de comunicare şi exprimare artistică a elevilor din învăţământul primar şi gimnazial folosind tehnica de calcul şi mijloacele moderne de comunicare”, a explicat Ştefania Şoiman, profesor în cadrul cercului de informatică al Palatului Copiilor Suceava.

Potrivit acesteia, perioada de desfăşurare a competiţiei este 15 octombrie-15 noiembrie 2011, iar termenul limită a înscrierilor în concurs a fost data de 22 octombrie. „În competiţie s-au înscris în jur de 100 de copii. Săptămâna viitoare cei mici îşi vor finaliza lucrările, moment după care va începe evaluarea acestora”, a explicat profesoara.

Precizăm că evaluarea finală a lucrărilor se va face în funcţie de următoarele aspecte: originalitatea ideilor, expresivitatea limbajului plastic, respectarea tematicii şi a formatului lucrării, alături de respectarea termenului de expediere al lucrărilor.


Intră acum și în grupul de