Acasă Actualitate Trei fetite au fost talharite de un tanar necunoscut in scara unui...

Trei fetite au fost talharite de un tanar necunoscut in scara unui bloc din Burdujeni, municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei fetiţe cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani au fost tâlhărite sâmbătă după-amiază în scara unui bloc din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, de un tânăr rămas deocamdată necunoscut.

Sesizarea a fost făcută poliţiştilor de mama uneia dintre victime în jurul orei 16:00 după ce copila acesteia a venit plângând acasă şi povestind părinţilor că un băiat necunoscut le-a furat minorelor cerceii din aur şi un telefon mobil pe care îl aveau cu ele.



Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că „în jurul orei 16.00, minorele două surori şi o fetiţă de şase ani, în timp ce se aflau în apropierea unei şcoli din cartierul Burdujeni, au fost acostate de un individ, care le-a spus că în zonă sunt patru rromi care fură cercei de la fetițe, după care le-a condus în scara unui bloc din apropiere și le-a cerut să ascundă cerceii”.

Pentru că minorele se mişcau destul de încet, tânărul a scos el cerceii din urechile celor trei fete după care observând că cea mai mare dintre ele are un telefon mobil asupra ei, a luat mobilul și cele trei perechi de cercei și a plecat abandonând minorele, fără a exercita asupra lor acte de violență, dar folosind amenințări.

Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, „în cauză s-au dispus măsuri operative, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version