Acasă Actualitate Liderii UNPR, convocati de urgenta la Bucuresti pentru a li se explica...

Liderii UNPR, convocati de urgenta la Bucuresti pentru a li se explica cum sa colaboreze cu PDL


Intră acum și în grupul de

Liderii UNPR din întreaga ţară au fost convocati la Bucureşti, în regim de urgenţă, pentru a pune la punct ultimele detalii în ce priveşte abordarea campaniei electorale din 2012.

Ultimele declaraţii publice ale liderului UNPR, Gabriel Oprea au fost de natură a „înfierbânta” spiritele in partid, mai ales ca preşesdintele executiv al progresiştilor a lăsat să se înţeleagă că se va merge în 2012, „la braţ” cu PDL.



Surse din partid ne-au spus că liderii importanţi din ţară au fost chemaţi al Bucureşti, pentru a discuta situaţia actuală din judeţe şi modul în care vor trebui derulate negocierile cu liderii PDL locali pentru ca rezultatele electorale finale să conducă la o noua guvernare UNPRPDL.

Gabriel Oprea a declarat la Timişoara că UNPR si PDL se vor sustine reciproc la alegeri şi că vor face acest lucru dintr-un motiv simplu: ca sa nu işi „dilueze reciproc voturile”. „De exemplu, dacă un candidat al uneia dintre aceste formaţiuni poate fi susţinut de ambele partide pentru a nu se dilua votul şi să câştigăm primăriile. Ne vom susţine reciproc şi la nivel naţional, şi la nivel judeţean”, a explicat Gabriel Oprea, la Timisoara.

Acelaşi lider UNPR a anunţat apoi la o televiziune locală că până la finele anului va fi creată Uniunea Social Progresistă.

„Anunţ în premieră, că la sfârşitul lunii decembrie, se creează Uniunea Social Progresistă. Este, de fapt, o mişcare civică în care asociaţiile de pensionari, patronatele, sindicatele, marile valori ale României vor fi reprezentate de noi într-o mişcare civică atât în Guvern cât şi în Parlamentul României. Această platformă civică de centru-stânga, de interes naţional pentru România şi români, se va numi Uniunea Social Progresistă. Deja semnăm protocoale”, a spus Gabriel Oprea.

La Suceava UNPR este condus de preşedintele Oficiului Registrului Comerţului, Cătălina Vartic, iar PDL, de şeful executivului judeţean, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version