Acasă Actualitate A sarit in ajutorul prietenului si a ajuns la spital lovita cu...

A sarit in ajutorul prietenului si a ajuns la spital lovita cu un topor in cap


Intră acum și în grupul de

O fată de 18 ani din comuna Slatina a ajuns în stare gravă pe patul de spital, după ce a fost lovită cu un topor în cap în timp ce încerca să-şi ajute un prieten angrenat într-o bătaie.

Surprinzător, prietenul fetei a anunţat de urgenţă lucrătorii Secţiei nr.7 Poliţie Rurală Mălini pentru a aplana conflictul, dar s-a dat doar el drept victimă fără să amintească nimic de fata plină de sânge aflată lângă el.



Conform datelor oferite de IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut duminică după-amiază pe raza localităţii Slatina, pe când băiatul se afla în incinta unui bar de pe raza comunei şi pe fondul unor conflicte mai vechi, a fost lovit de un consătean de 43 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În bătaie a intervenit şi tânăra care a primit şi ea, de la acelaşi agresor, o lovitură în zona capului cu muchia unui topor.

Fata a fost transportată mai târziu la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea şi nu a dorit să depună plângere. În plus, după alertarea oamenilor legii, nici tânărul de 27 de ani nu a mai dorit să depună plângere.

Cu toate acestea, organele de ordine au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port ilegal de armă albă, lovire sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniștii publice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version