Acasă Actualitate Factor postal batut de administratorul unei societati, pentru ca venise cu vesti...

Factor postal batut de administratorul unei societati, pentru ca venise cu vesti rele de la Finante


Intră acum și în grupul de

Un factor poştal de pe raza comunei Dolheşti a căzut victimă administratorului unei societăţi comerciale, care s-a supărat în momentul în care a văzut că plicul ce îi era livrat era de la Finanţe.

Potrivit Poliţiei municipiului Fălticeni, incidentul s-a petrecut marţi după-amiază când poştaşul, în vârstă de 37 de ani, factor la Oficiul Poştal Dolheștii Mari, s-a dus la sediul societăţii comerciale având de înmânat un plic emis de către ANAF (Autoritatea Naţională de Administrare Fiscală) emis la data de 26.10.2011, cu confirmare de primire.



După ce a intrat în curtea societății comerciale pentru a înmâna plicul administratorului firmei, acesta a venit imediat în întâmpinarea poştaşului adresându-i injurii, iar în momentul în care factorul poștal se pregătea să-i înmâneze plicul pentru a semna de primire, agresorul i-a aplicat în zona feței o palmă, după care 3-4 lovituri cu pumnul.

Conform Poliţiei Fălticeni, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico–legale a victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version