Sediile de birouri din municipiul Suceava, sparte pe banda rurlanta! Politia nu are inca nici un suspect


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii se arată neputincioşi în faţa avalanşei de spargeri date pe timpul nopţii, în care sunt vizate sediile de birouri de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ şi în principal cele situate în zona centrală a oraşului.

După sediile unor executori judecătoreşti sau agenţii imobiliare, alte opt birouri au fost vizitate de spărgători într-o singură noapte.

Descoperirea a fost făcută joi dimineaţă de un sucevean de 38 de ani, care a alertat imediat organele de ordine. Cercetările au demarat, dar până acum nici un rezultat nu se arată. Autorii au acţionat în acelaşi mod ca şi în cazurile precedente, dar rămân în continuare necunoscuţi.

Potrivit IPJ Suceava, ultima spargere a fost dată în sediile unor birouri de firme situate în zona Areni a municipiului fiind sustrase patru laptop-uri, alte bunuri şi diferite sume de bani, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de peste 18.000 de lei.

Birourile societăţilor sunt dispuse la etajul 1 al unui imobil, iar accesul se face pe o uşă din PVC al cărui sistem de închidere-asigurare nu prezintă urme de forţare, accesul fiind liber oricărei persoane pe tot parcursul zilei, fiind însă forţate uşile de acces de la 8 birouri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de