Targul de toamna „Produs in Bucovina” a ajuns din nou in Capitala


Intră acum și în grupul de

Târgul de toamnă “Produs în Bucovina” şi-a deschis vineri porţile la Bucureşti. La deschidere a participat Liviu Negoiţă, primarul Sectorului 3 al Capitalei, care a mulţumit Consiliului Judeţean Suceava şi Asociaţiei “Produs în Bucovina” că au răspuns invitaţiei şi pentru al doilea an consecutiv, bucureştenii se pot bucura de un eveniment de excepţie.

“După ediţia de anul trecut a târgului, am vizitat Bucovina şi am fost extrem de încântat de oameni şi de locurile pe care le-am văzut. Din acest motiv le recomand tuturor să meargă şi să viziteze Bucovina şi să cumpere produse din Bucovina”, a declarat Negoiţă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că la târgul de la Bucureşti participă 30 de producători şi procesatori, 10 meşteri populari, precum şi artişti profesionişti şi amatori din judeţul Suceava.

“La invitaţia lui Liviu Negoiţă, primarul Sectorului 3, prieten al meu şi al Bucovinei, le putem oferi bucureştenilor o mică Bucovina chiar la ei acasă, asta pentru că vizitatorii pot vedea şi degusta produse tradiţionale din gastronomia bucovineană, pot aprecia îndemânarea meşterilor populari, se pot bucura admirând portul şi dansul popular. Ce aş vrea să subliniez este spiritul de echipă al celor prezenţi la târg. S-au ajutat unii pe alţii şi la ora 7 dimineaţa erau pe poziţie, pregătiţi să primească vizitatori. Au fost prezenţi şi mulţi bucovineni aflaţi acum în Bucureşti. Încă de la primele ore, standurile au fost foarte aglomerate”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

Târgul “Produs în Bucovina” va fi deschis până duminică în Parcul Titan din Bucureşti.


Intră acum și în grupul de