Targul „PRODUS in BUCOVINA” s-a bucurat de real succes la Bucuresti. Emil BOC a cumparat mere de Falticeni


Intră acum și în grupul de

Premierul României, Emil Boc, s-a numărat printre miile de vizitatori ai Targului “PRODUS in BUCOVINA”, care a avut loc in weekend, la Bucureşti, în parcul Titan.

Primul ministru a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi a discutat cu mai mulţi productori, dar şi cu o serie dintre cumpărătorii de la târg.

Emil Boc a cumpărat câteva preparate din carne, ceva brânzeturi, şi, la fel ca ministrul Anca Boagiu, a achizitionat mere de Fălticeni.

La evenimentul de la Bucureşti au participat în acest an peste 30 de producători şi procesatori din judetul Suceava, 10 mesteri populari precum şi artisti profesionisti si amatori din judeţul Suceava.

„Am venit in acest an la Bucureşti la invitaţia lui Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3, prieten al meu si al Bucovinei şi le-am oferit bucurestenilor o Bucovina în miniatură, chiar la ei acasă. Spun asta pentru că vizitotatorii au putut admira si degusta produsele noastre tradiţionale, au putut lua contact cu gastronomia bucovineană şi aprecia indemânarea mesterilor populari.

Ce aş vrea să subliniez este spiritul de echipă al celor care au fost prezenti la Târg care a făcut posibil ca de la primele ore ale fiecărei dimineţi standurile sa fie pregătite pentru vizitatori”, a spus preşedintele CJ, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de