A ajuns la spital pentru ca s-a bagat sa opreasca o bataie intre doi frati


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, se va gândi de două ori de acum înainte dacă se va mai băga să despartă doi fraţi care se bat, după ce un gest asemănător l-a trimis înjunghiat pe patul de spital.

Incidentul s-a petrecut duminică noapte în jurul orelor 22:00, când victima a avut nevoie de prezenţa unei ambulanţe care să-l transporte la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Potrivit cercetărilor efectuate de agenţii Poliţiei Comunale Şcheia s-a stabilit că tânărul, cu aproape o oră înainte de a fi înjunghiat, se afla la locuinţa unui consătean de 33 de ani, unde s-a iscat un conflict între proprietar şi fratele său, băiatul intervenind şi despărţindu-i.

După ce a plecat de la casa unde se afla în vizită, victima a fost apelată telefonic de fratele consăteanului, pentru a veni la locuința sa. Tânărul nu s-a gândit la faptul că s-ar putea întâmpla ceva rău dar, ajuns la casa celui de-al doilea frate scandalagiu, fără alte discuții, acesta l-a lovit pe băiat cu cuțitul în zona piciorului drept.

Conform IPJ Suceava, „partea vătămată nu dorește să depună plângere cu privire la conflictul în cauză, cercetările urmând a fi continuate doar sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi se va dispune procedural”.


Intră acum și în grupul de