Primarul Ion Lungu s-a razgandit! Iazul de la Dragomirna nu va mai fi secat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a răzgândit cu privire la golirea iazului de acumulare de la Dragomirna.

În cadrul ultimului comandament susţinut de conducerea Primăriei Suceava pe parcursul zilei de marţi, şeful administraţiei locale a declarat că ideea desfiinţării acumulării de apă de la Dragomirna nu mai este una agreată de municipalitate şi că acolo se doreşte înfiinţarea unei zone de agrement pentru locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ.

„Ideea golirii bazinului de apă de la Dragomirna nu a fost a mea, ci a celor de la Apele Române, dar, noi nu suntem de acord cu acest lucru deoarece dorim înfiinţarea acolo a unei zone de agrement pentru locuitorii municipiului Suceava” a declarat Ion Lungu.

Deocamdată, nu s-a luat nici o decizie finală cu privire la viitorul lacului de acumulare de la Dragomirna, dar conform conducerii Primăriei Suceava, desfiinţarea lui depinde doar de starea fizică a digurilor şi a barajului.

În urmă cu aprope trei luni de zile, o „deversare controlată” a acumulării de apă de la Dragomirna a făcut ca zeci de case din cartierul Iţcani, a municipiului reşedinţă de judeţ, să fie inundate.


Intră acum și în grupul de