Un tanar din Frasin, judetul Suceava, a vrut sa-si violeze vecina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din localitatea Frasin, judeţul Suceava, este cercetat în prezent de poliţişti, după ce a încercat, marţi noapte, să o violeze pe o vecină de 19 ani.

Conform cercetărilor efectuate de cadrele Poliţiei oraşului Frasin, „în jurul orei 22:30, reclamanta dormea cu fiica ei minoră la domiciliu, timp în care tânărul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în locuință prin forțarea ușii de acces şi a cerut victimei să întrețină relații sexuale”.

Timp de aproximativ 10 minute, fata a tras de timp pentru a găsi o soluție de scăpare, invocând diverse motive, ulterior reușind să fugă din locuință și să strige după ajutor.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, „pe parcursul cercetărilor, tânărul s-a prezentat la sediul Poliției orașului Frasin, unde a recunoscut cele reclamate de victimă, afirmând că era în stare de ebrietate, acesta fiind motivul comiterii faptelor”.

Cercetările sunt continuate față de acesta sub aspectul comiterii infracțiunilor de „violare de domiciliu” și „tentativă la infracțiunea de viol”.


Intră acum și în grupul de