Trei barbati prinsi de politisti in timp ce furau calea ferata dintre Gura Putnei si Straja


Intră acum și în grupul de

Trei persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 42 şi 57 de ani, două din comuna Voitinel, iar alta din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, au fost prinse de poliţişti în timp ce furau mai multe elemente ale căii ferate pe releţia Gura Putnei – Straja.

Potrivit IPJ Suceava, cadrele Secţiei de Poliţie nr. 4 Vicovu de Jos au fost sesizate prin intermediul „SNUAU 112”, despre ceea ce se întâmplă, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj, unde i-au surprins în flagrant pe cei trei care demontau şi sustrăgeau elemente de prindere a căii ferate.

Tronsonul de cale ferată dintre cele două localităţi nu mai este utilizată după ce a suferit daune majore în urma calamităţilor din vara anului 2008.

Asupra celor 3 bărbaţi au fost găsite 28 trifoane, 8 plăcuţe de prindere, 23 resorturi de fixare, precum şi 4 chei utilizate la desfacerea şuruburilor şi două ciocane, piesele sustrase fiind încărcate în autoturismul proprietate a unuia dintre ei.

„Autoturismul utilizat la comiterea infracţiunii a fost indisponibilizat la sediul Postului de poliţie Putna, până la definitivarea cercetărilor iar în cauză sunt efectuate cercetări cu suspecţii în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, ne-a mai comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de