Alcoolul i-a luat mintile! Un barbat din Arbore si-a dat familia afara din casa, dupa care a distrus tot ce a gasit in cale

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Arbore, judeţul Suceava, şi-a pierdut pur şi simplu minţile, joi seară, în urma consumului excesiv de alcool.

Potrivit datelor pe care le deţinem, bărbatul a vizitat pe parcursul zilei de joi, mai multe baruri de pe raza comunei unde a pierdut numărul paharelor cu alcool consumate. În jurul orelor 19:00, omul a ajuns acasă, iar aici scandalul a început imediat.

Conform cercetărilor efectuate de poliţiştii chemaţi la faţa locului, într-o primă fază, omul a sărit la bătaie, lovindu-şi de mai multe ori soţia, apoi, orbit de aburii alcoolului şi-a alungat familia pur şi simplu de acasă. Rămas singur, bărbatul a început să distrugă tot ce i-a ieşit în cale, uşile locuinţei, geamurile şi mai multe bunuri din casă.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, circul provocat de acesta nu s-a oprit doar în ograda propie deoarece, “în timp ce se afla în drumul comunal, cel în cauză prin actele sale, precum și prin proferarea de cuvinte și expresii, a adus atingere bunelor moravuri provocând indignarea cetățenilor care s-au adunat în drumul comunal ca să vadă cine a provocat scandal”.

Speriaţi şi indignaţi de ceea ce se întâmplă, vecinii au chemat în ajutor organele de ordine care, l-au condus pe scandalagiu la sediul Secției de Poliție nr.3 Marginea, pentru ca ulterior, acesta să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere”, mai informează IPJ Suceava.

loading...