Scandal rezolvat cu batele intre doua familii de romi din localitatea Mironu, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un nou scandal cu bâte şi pietre, a avut loc pe raza satului Mironu, judeţul Suceava, pe parcursul weekend-ului, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor, după ce cu câteva zile în urmă, alte două familii de romi din localitate au fost protagonistele unei scene asemănătoare.

De data aceasta, în urma bătăii, două persoane de sex feminin au ajuns şi la spital unde au rămas internate pentru îngrijiri medicale de specialitate după ce au fost lovite cu bâtele.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, scandalul a izbucnit sâmbătă când în urma unui conflict spontan, trei bărbaţi, tată şi fii, au tăbărât pe un consătean de-al lor, lovindu-l de mai multe ori în zona capului cu leţurile smulse chiar din gardul acestuia.

„În urma conflictului, mama victimei, aflându-se în curtea locuinței sale, le-a adresat cuvinte jignitoare celor trei agresori. Aceştia n-au stat pe gânduri şi ajutaţi de alte patru persoane care s-au aliat cu atacatorii, au pătruns în curtea femeii provocând un adevărat circ aruncând cu pietre în geamurile casei, distrugând şase dintre acestea” ne-a informat IPJ Suceava.

În plus, conform cercetărilor efectuate de poliţişti, doi dintre agresori au intrat cu forţa în locuinţa femeii, lovind-o cu parii pe ea şi fiica acesteia în vârstă de 17 ani.
Cele două victime au fost transportate cu ambulanța la Spitalul orășenesc Gura Humorului, ambele fiind internate pentru îngrijiri medicale.

În urma conflictului, suspecţii au fugit în pădurea Cantonului silvic „Valea Seacă” poliţiştii încercând şi la ora actuală să dea de urma lor, după ce pe numele lor s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, distrugere şi lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de