Au furat sinele de cale ferata apartinand fostei mine Isipoaia din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Hoţii de fier vechi nu ratează nici o oportunitate care li se iveşte în cale. Aşa s-a întâmplat şi pe raza oraşului Broşteni, judeţul Suceava, unde aceştia au furat şinele de cale ferată ce erau folosite odată în mina din localitate.

Furtul, a cărui autori au rămas deocamdată necunoscuţi, a fost descoperit luni dimineaţă de către un angajat al societăţii comerciale ce deţine exploatarea minieră, aflată la ora actuală în proces de conservare.

Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, cercetările efctuate la faţa locului au stabilit că este vorba despre 8 şine de cale ferată (tip mină), în lungime de şase metri fiecare, ce se aflau depozitate pe platforma fostului Sector Minier Isipoaia.

Mina Isipoaia este închisă din anul 2007, fără a se asigura nici un sistem de pază, mina fiind în stadiul de conservare iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului care se ridică la valoarea de peste 1.800 de lei.


Intră acum și în grupul de