Sala de jocuri din Suceava, golita de 300 de milioane de lei vechi de autori necunoscuti


Intră acum și în grupul de

O sală de jocuri aparţinând unei societăţi botoşănene, dar care îşi derulează activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, a fost lăsată fără aproape 300 de milioane de lei vechi de persoane necunoscute în doar câteva minute.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, este vorba despre un furt ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni, spergerea fiind descoperită de un angajat al sălii când a venit dimineaţă la muncă.

Cercetările efectuate de echipa operativă din cadrul Biroului investigaţii criminale Suceava, deplasată la faţa locului, au stabilit că sala de jocuri, situată pe str. Curtea Domnească, este prevăzută cu sistem de alarmă şi monitorizată chiar de o firmă de pază din Suceava, iar în jurul orelor 01:50 persoane necunoscute, prin forțarea ușii de acces, au pătruns în interior, iar din corpul de jos al unui aparat de joc, au sustras suma de 29.900 lei, bani ce reprezentau încasările din săptămâna anterioară.

“Conform procesului verbal întocmit de agenții de la firma de pază, aceştia au ajuns la fața locului în trei minute, găsind obiectivul deschis şi cu ușa forțată, dar fără a mai fi cineva la faţa locului, astfel că s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se mai transmite din partea IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de