Acasă Actualitate Nici intunericul nu poate opri derularea comandamentelor organizate la sediul municipalitatii sucevene...

Nici intunericul nu poate opri derularea comandamentelor organizate la sediul municipalitatii sucevene (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În plină şedinţă de comandament, în care reprezentanţii societăţilor ce se ocupă de lucrări şi diriginţii de şantiere erau luaţi la întrebări de edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, o pană de curent a lăsat marţi fără lumină sala în care avea loc întâlnirea.



După un scurt moment de amuzament, conducerea primăriei Suceava a continuat nestingherită şedinţa, pe întuneric, dorind să afle un răspuns concret la întrebările adresate cu privire la evoluţia lucrărilor desfăşurate în municipiul Suceava.

Participanţii la întâlnire nu au schiţat nici un gest şi s-au conformat solicitării primarului Ion Lungu, iar după câteva secunde, lumina a revenit în sala de şedinţă.

În fiecare zi de marţi, la sediul administraţiei publice locale sucevene, are loc o întâlnire cu toţi diriginţii şantierelor din oraş şi a reprezentanţilor societăţilor care derulează lucrările, în cadrul proiectelor privind reabilitarea sistemului de iluminat public şi a 12 străzi din municipiul Suceava, construirea parcajelor subterane şi a sediului Centrului Tradiţiilor Bucovinene.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version