„Cafeneaua Publica”, o altfel de manifestare, la Suceava. Vezi aici despre ce este vorba


Intră acum și în grupul de

Grupul de iniţiativă interculturală al tinerilor din judeţul Suceava – INTERCOOLT invită sucevenii sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 15.00, la Memento Coffeetalk, din incinta Galleria Mall Suceava, cu ocazia manifestării intitulate „Cafeneaua Publică”, informează într-un comunicat de presă, Bogdan-Sorin Popescu, PR manager în cadrul INTERCOOLT.

Potrivit aceleiaşi surse, în colaborare cu partenerii sociali implicaţi, va avea loc o dezbatere pe tema strategiei de dezvoltare interculturală a judeţului Suceava, elaborată în cadrul proiectului Diversitatea face diferenţa.

„Cafeneaua publică este o metodă de dialog interactiv care se centrează pe schimb de informaţii, valorizând contribuţiile tuturor participanţilor într-un cadru relaxat.

Aşa cum sugerează şi numele, cafeneaua publică se organizează într-un spaţiu care să creeze o atmosferă cât mai asemănătoare cu cea dintr-o cafenea. Astfel se are în vedere stimularea gândirii libere, implicarea în dialog de la egal la egal a tuturor participanţilor şi generarea de noi idei”, explică în comunicat Bogdan Popescu.

„Grupul de iniţiativă interculturală al tinerilor din judeţul Suceava – INTERCOOLT reuneşte peste 20 de tineri, membri ai grupurilor etnice din judeţul Suceava, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile, conturat în cadrul proiectului Diversitatea face Diferenţa”, se arată în comunicat.

În document se precizează că proiectul este implementat de către Fundaţia Parteneri pentru Dezvoltare Locală în parteneriat cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice şi este finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acţiune şi cofinantat din bugetul Departamentului pentru Relaţii Interetnice.


Intră acum și în grupul de