Casa de vacanta din SUCEVITA lasata la discretia hotilor. Afla aici cum au procedat spargatorii


Intră acum și în grupul de

Profitând de faptul că nimeni nu locuia acolo, persoane rămase deocamdată necunoscute au golit de tot ce au gasit mai de pret într-o casa de vacanţă situată pe raza localităţii Suceviţa.

Clădirea aparţine unui locuitor de 51 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ dar spargerea a fost descoperită de fiul proprietarului când a trecut prin vizită pe la cabană.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, furtul a avut loc pe parcursul săptămânii trecute, când în casa de vacanţă nu se afla nimeni iar spărgătorii prin escaladarea unui perete au urcat pe terasa de la etaj, iar prin forțarea ușii au pătruns în interiorul imobilului.

De aici autorii au sustras un televizor LCD cu telecomandă, două stații şi două boxe, un CD-player cu amplificatoare, un generator de curent de 2,3 KW, o stație de amplificare, o sursă UPS și mai multe telecomenzi, valoarea bunurilor fiind de circa 2.500 lei.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, casa de vacanță avea montat sistem de alarmare, dar la plecarea din ea la data de 21 noiembrie, nu a fost pus în funcţiune. Acum, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de